Udgivet i

Træsorten er afgørende ved valg af plankebord

Er du på markedet efter et nyt plankebord er det ikke mindst afgørende, at du ser nærmere på hvilken træsort du ønsker i dit træbord. Valget af træsorten i dit plankebord er nemlig afgørende for, hvordan dit plankebord vil se ud, og hvilke kvaliteter de vil indeholde.

 

Vælger du eksempelvis et plankebord i egetræ, vil du få et mørkere og meget hårdført plankebord, som vil kunne holde i mange år frem. Plankeborde i fyrretræ er omvendt blødere, og er derfor bedst egnet til indendørs brug. Valnød har en lækker mørk brunlig nuancer, og sådan kan man blive ved om de mange træsorter.

 

Dit valg af træsort bør afhænge af dine ønsker og behov til dit plankebord, herunder ikke mindst hvad det skal bruges til, og hvordan du har planer om at tilpasse plankebordet i din indretning. Det kan betale sig at overveje disse forhold, og andre, grundigt inden du køber.

Find mere viden om plankeborde

Du kan med fordel besøge plankebord.dk for mere information og viden om plankeborde, og hvor deres eksperter står klar med råd og vejledning. Uanset dit spørgsmål eller udfordring, kan du være sikker på at finde den hjælp du søger. Se meget mere om plankeborde på Plankebord.dk.

Få de bedste tilbud på nyt plankebord

ByMain ApS producerer og forhandler plankeborde i høj kvalitet, så er du på udkig efter et nyt plankebord, så bør du helt klart se nærmere på udvalget af plankeborde, som du finder på bymain.dk.

 

På bymain.dk finder du en lang række forskellige typer plankeborde, i alverdens forskellige træsorter, kvalitet, priser, typer og meget andet, så du kan være helt sikker på, at du også finder et plankebord der passer til dig. I tillæg til det store udvalg af plankeborde, finder du også mange andre snedkerfremstillede møbler.