Udgivet i

Få dit budskab frem med det rigtige merchandise

De fleste virksomheder vil gerne have et logo, der bliver genkendt. En effektiv måde at gøre det på, er ved at få lave reklameartikler. Der findes mange muligheder, men fælles for dem er, at jeres merchandise skal give værdi hos modtageren. Det kan man gøre ved at ramme et behov hos dem. På den måde bliver jeres artikler gemt, anvendt og husket. 

 

Det er forskelligt fra firma til firma, hvilke slags artikler, der er relevante for jer. Afhængigt af, om der er tale om internt eller eksternt brug vil behovet også variere. 

Det er derfor en spændende udfordring at finde en løsning, der passer til lige præcis jeres virksomhed og behov. Nedenfor kan I se nogle eksempler og forhåbentlig blive inspireret. 

 

Badgeland A/S har i mange år produceret badges, der er en effektiv måde at få et budskab ud i verden og set af mange. En af de kendte varianter er de såkaldte Ny i job-badges. De bæres af de nye ansatte i blandt andet supermarkeder. Det er med til at øge tålmodigheden blandt kunder at vide, at den måske lidt langsommere betjening skyldes en medarbejder, der er ved at lære jobbet at kende. Badges bruges også i valgkampagner, og med en mat overflade undgås genskin i skiltene ved tv-optrædener. 

Et badge med et flot motiv til en bestemt kampagne, firmafest, jubilæum eller lignende vil ofte blive gemt og finde en plads i hjemmet efterfølgende. 

  

Det med at skabe en reklameartikel, der både udbreder kendskabet til et firma og samtidig har en funktion, er ofte en succes. Det kan være oplagt for et mindre bryggeri at få lavet oplukkere til flasker. De vil være en god give-away og forhåbentlig blive gemt derhjemme af modtageren, som vil bruge den næste gang en flaske skal knappes op. 

 

En nøglesnor er også anvendelig i mange sammenhænge. Med jeres logo eventuelt i kombination med tekst kan de bruges på fx. messer. Her kan jeres id-kort hænge i nøglesnoren. Farverne bestemmer I selv og kan sættes sammen, så de passer til jeres firmas farver og matcher den øvrige visuelle identitet. De fungerer også godt til dit nøglebundt, og med krogen kan der hurtigt sorteres i nøglerne til skuret, cyklen, bilen, boligen, sommerhuset og de mange andre steder, der skal holdes styr på nøgler til.  

 

Disse eksempler er blot få udvalgte, og der findes et væld af muligheder, når ansatte og kunder skal have gaver. Måske I har en ide, der slet ikke er lavet endnu. Så er det bare med at tage kontakt og få delt ideen, så den forhåbentlig kan blive til virkelighed.