Udgivet i

Bliv detektiver for en dag og opklar mystiske mord

Er du god til at løse mysterier gåder? Elsker du spændende spilleaftener kombineret med noget god mad? Så skal du gå til middagsbord med et mordmysterie. Murder mystery dinners er det helt nye inden for den aktive spilleverden, hvor du fysisk er til stede omkring bordet og indtager rollen som mordopklarende detektiv. Det er den perfekte kombination af teater, gåder, underholdning og lækker mad alt sammen i en og samme mystiske pakke.

Til middagsbord med mord

Det lyder måske ikke særlig hyggeligt, at nyde en lækker middag til bords med en morder, men hvis du er vild med mysterie spil, så er det her med garanti noget for dig. Murder mystery dinners er fyldt med overraskelser, sjov og spænding. I spillet kommer du til at sidde ved bords med dine venner eller familie samt en gruppe skuespillere, som opsætter historien og stemningen for jer. Mens god mad og drikkelse nydes, så handler det om at spidse øre og lede efter ledetråde til at opklare mordet.

Hvordan kommer man til murder mystery dinner?

Murder mystery dinner et event, som afvikles overalt i Danmark. I modsætning til Escaperooms er en murder mystery dinner noget, der kan komme direkte ud til dig, hvor end du er. Det kan være et sjovt indslag til en privatfest eller måske underholdning i dit firma. Det kan også sagtens foregå på en restaurant eller på et hotel, det er helt op til dig. Du sørger for lokation og spillegæsterne, resten skal der nok sørges for. Tag et kig på https://mev.dk/ og se de mange muligheder for mordmysterier du kan vælge imellem. Mordmysteriet afvikles af en gruppe dygtige skuespillere, som opsætter en festlig, mystisk og hårrejsende stemning, som man kan leve sig ind i.

Et mordmysterie skræddersyet til dig

Der er mange forskellige morderiske middage, som kan finde sted til din begivenhed. Ingen Murder mystery dinner er fuldkommen ens, da hver et event tilpasses lokationen, antallet af gæster og specifikke ønsker. Der bliver altid taget hensyn til særlige behov, ideer og ønsker, så mordmysteriet passer perfekt til stemningen. Hvis der for eksempel er børn eller unge til stede, så tages der naturligvis hensyn og eventuelt blodige detaljer udlades fra den festlige middag.

Temabestemt middagsarrangement

Skal mordet opklares på et gammelt gods? Foregår arrangementet til en mistænksom logemiddag? Eller sidder i måske til casinobord med en skummel person, der ikke spiller med åbne kort? En Murder mystery dinner kan komme i mange forskellige afstøbninger, og det er helt op til dig, hvilket event, der lyder mest tiltalende. Det vigtigste er at få en sjov og anderledes spilleaften til arrangementet. Skuespillerne til din Murder mystery dinner skal nok sørger for at der sættes den helt rigtige stemning, så alle føler sig inkluderet og deltagene i spillet fra start til slut. En Murder mystery dinner kan tage alt mellem 1-8 timer, og sværhedesgraden kan også bestemmes her ud fra. Så hvis du er klar på en udfordring, så hvorfor ikke give mordmysterier et skud?