Udgivet i

Beskyt din virksomhed mod skadedyr

Er der flyttet skadedyr ind i din virksomheds ejendom? Har du mistanke om, der måske bor en rotte eller to i din bygning? Desværre er rotter og andre skadedyr alt for velkendte både hos dig som ejer en virksomhed eller dig som husejer. Det er et irriterende problem, som har det med at vokse sig større med lynets hast, hvis man ikke gør noget ved det.

Hvad er skadedyr?

Skadedyr er en samlet betegnelse for en række pattedyr og insekter, som gør skader på vores hus, interiør og have. En af de helt store synder er rotterne. Rotter er især velkendte i fødevarevirksomheder, fordi de tiltrækkes af de mange lækre madvarer.

En tydelig indikator på, at der er rotter i din virksomhed er, hvis du opdager små bidehuller i poser eller beholdere. Samtidig efterlader rotter rigeligt med små runde ekskrementer, som er lette at genkende. Hvis du har mistanke om rotter i din virksomhed så kontakt straks rottebekæmpelse til erhverv, og kom problemet til livs før det vokser sig større.

Rottebekæmpelse på egen hånd

Kan man bekæmpe sit rotteproblem uden at kontakte de professionelle? Det er svært at svare på, og det kommer an på, hvor stort et problem du har at gøre med. Rotter har det med at formere sig rigtig hurtig, og de kan være genstridige at komme af med. Det er også svært at vide, hvor mange rotter man egentlig har rendende.

Selvfølgelig kan du prøve dig frem med fælder eller rottegift, men det er ofte mindre effektivt end, hvis du kontakter skadedyrsbekæmpere. Skadedyrsbekæmpere kan også hjælpe dig med at forebygge dit rotteproblem, så du ikke skal døje med de tilbagevendende pestilenser igen og igen.

Rotter spreder farlige sygdomme

Det er irriterende i ens erhverv, og især i fødevareindustrien, hvis rotterne begynder at gå ombord i ens varer. Rotter kan også ødelægge selve bygningen, interiøret og elektronik. Derudover så bærer rotter på mange farlige sygdomme, som kan være rigtig farlige over for os mennesker.

Rotter og mus bærer nemlig på rigtig mange bakterier, som vi mennesker helst ikke kan komme i kontakt med. Infektioner kan lede til sygdomme som feber, kvalme, diarré, opkast og meget mere. I værste tilfælde kan man få rigtige alvorlige skader som resulterer i ledsmerter og lammelser i kroppen. Rotteproblemer skal altså tages utrolig alvorligt. Hvis du har mistanke om rotter i din bygning, så er det bedre sent end aldrig at kontakte skadedyrsbekæmpere.