Workshop og foredrag
Persondataforordningen
16-06-2017
Syd Julefrokost
17-11-2017

Workshop og foredrag

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
- 07-09-2017
9:00 - 15:30

Lokation
Lillebælt Sport & Kultur i Middelfart


 

WORK-SHOP og foredrag i FFB-Syd

Kære FFB-medlem

Torsdag den 7. september 2017 afholder FFB-Syd en Work-shop i forskellige bogførings programmer kombineret med brugen af Excel. Desuden afholdes et foredrag om Inkasso.

Dagsorden er som følgende:

Kl. 09.00 – 09.30 Morgenkaffe og rundstykker

Kl. 09.30 – 12.00 Workshop

Kl. 12.00 – 13.00 Frokost

Kl. 13.00 – 14.30 Inkasso

Kl. 14.30 – 15.30 Kaffe, networking og afslutning

Arrangementet finder sted hos

Lillebælt Sport & kultur, Færøvej 74, 5500 Middelfart

Workshoppen skal ses som en mulighed for at udveksle erfaring og få gode råd, tips og tricks i en række af de bogførings programmer, vi anvender i det daglige arbejde samt i anvendelsen af Excel til brug for rapportering, budgettering, søgning m.v.  En flok af jeres kolleger står klar til at besvare en lang række spørgsmål, som gerne skulle hjælpe jer i jeres hverdag.

Programmerne, som primært vil være dækket er E-conomic, Dinero, Billy’s Billing og Uniconta, men andre programmer kan komme på tale. Tag gerne din egen bærbare med, hvis du har specifikke spørgsmål, som måske specifikt relaterer sig til en eller flere af dine kunder.

Workshoppen vil også være kørende om eftermiddagen, om endt på et lavere blus.

Om eftermiddagen vil en advokat (forventeligt fra Advodan) komme og holde 1½ times foredrag om emnet ”Inkasso”. Hvordan skal du forholde dig, når du eller dine kunder har ubetalte udeståender? Hvilke betingelser skal være opfyldt for en optimal inkasso inddrivelse? Hvornår kan/skal du afskrive et tilgodehavende? Og meget mere.

Vi håber, at rigtigt mange vil dukke op og få en spændende og lærerig dag. Der er flere emner at tage fat på, og det er vores overbevisning, at alle vil få noget med sig hjem, som vil gøre hverdagen nemmere til fordel for såvel dig selv som dine kunder.

Af hensyn til traktementet vil vi gerne, om du vil tilmelde din deltagelse i hhv. Workshoppen om formiddagen og/eller foredraget om eftermiddagen. Tilmelding senest mandag den 4. september kl. 10.00.

Vi glæder os til at se og tale med dig.

Bestyrelsen i FFB-Syd

 

Hvis du er tilmeldt og bliver forhindret – og ikke melder afbud, vil du blive faktureret for menuen.

 

 

Bookings

Tilmelding er er kun mulig efter LOGIN