Syd – Den nye spiller på holdet
Nord – Uniconta kom godt i gang og erfaringsudveksling
12-01-2018
Nord – Persondataforordningen i praksis
31-01-2018

Syd – Den nye spiller på holdet

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
- 12-12-2017
9:00 - 15:00

Lokation
Scandic Hotel


Den nye spiller på holdet.”

Du har allerede set TV reklamerne, hvor Erik Damgaard præsenterer ”Den nye spiller på holdetbogføringsprogrammet Uniconta.

Hjælp til selvhjælp!!

Ønsker du at arbejde i Uniconta med en eller flere af dine kunder, har du nu muligheden for at få kvalificeret hjælp. En repræsentant fra Uniconta kommer for at give gode råd og vejledning i opsætning og brugen af Uniconta for op mod 20 interesserede medlemmer af FFB-Syd.

Tag derfor din LapTop med, vælg en kunde du vil arbejde med og få hjælp til klargøring af dine kunder til bogføring i Uniconta.

Sted Scandic Hotel, Kokholm 2, Kolding
Dato Tirsdag den 12. december 2017
Tid 09:00 til ca. 15:00
Forplejning Kaffe, the og formiddagsbuffet

Frokost inkl. 1 vand

Kaffe, the og eftermiddagsbuffet

I mødelokalet vil der være Isvand.

Deadline Torsdag den 07. dec. 2017. De første 20 tilmeldte får plads. Overtegning noteres.

 

Hurtig tilmelding tilrådes, da der ved dette kursus kun er plads til 20 tilhører. Skulle der blive en tilstrækkelig stor overtegning, vil vi efterfølgende forsøge at arrangere et eller flere kurser mere, så alle får en mulighed for hjælp til selvhjælp i brugen af Uniconta.  Hvornår og om dette vil finde sted er pt. uvist.

Ved fravær efter tilmelding faktureres medlemmet 600,-. Tilmelding på hjemmesiden www.ffb.dk

Bliver der mod forventning ikke fuld tilmelding, vil du kunne medbringe en eller flere af dine ansatte. Din virksomhed vil i fald blive faktureret 600,- pr. ansat.

Bruger du ikke allerede programmet til nogle af dine kunder, kan du på uniconta.dk hente en 30 dages gratis version, hvor du kan få et indtryk af brugerfladen. Så er du allerede godt forberedt til ovennævnte hjælp til opsætning og brug af programmet. Du har endvidere mulighed for at koble dig på som revisor/bogholder efter samme princip andre online programmer benytter sig af.

Uniconta og vi i FFB-Syd glæder os til en hyggelig og udbytterig dag på Scandic i Kolding tirsdag den 12. december 2017.

På glædelig gensyn

Lokalbestyrelsen i FFB-Syd

Bookings

Tilmelding er er kun mulig efter LOGIN