Nord – Uniconta kom godt i gang og erfaringsudveksling
Gå-hjem-møde Risskov
06-12-2017
Syd – Den nye spiller på holdet
12-12-2017

Nord – Uniconta kom godt i gang og erfaringsudveksling

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
- 12-01-2018
9:00 - 16:00

Lokation
Aalborg Kultur- og Kongrescenter


Uniconta – kom godt i gang og erfaringsudveksling

Fredag den 12. januar 2018 vil FFB Nord i samarbejde med FFB medlem Birthe Bossen (Uniconta konsulent pr. 1/11/17 hos Concept Data) invitere til en dag med fokus på Uniconta. Birthe har brugt Uniconta i et års tid og har allerede flere klienter/kunder på systemet.

Birthe vil starte dagen med at vise, hvordan hun har oprettet og tilrettet en klient fra E-conomic til Uniconta. Det vil være en simpel opstart med gennemgang af de grundlæggende skærmbilleder, opsætning af kontoplan, debitor og kreditor. Der vil være input til hvad man skal være opmærksom på i forhold til andre konverteringer (fif og faldgruber). Lager vil kun kort blive berørt, da opsætningsmulighederne er mange og afhænger af kundetype.

Herefter vil vi komme ind på Rapporteringsmuligheder, Layouts samt afstemninger og fejlfinding.

Der sluttes af med erfaringsudveksling med brugen af Uniconta, samt hvilke fordele og ulemper i forhold til e-conomic (evt. andre systemer), altså hvornår det giver mening at anvende Uniconta som regnskabsprogram.

FFB må stå sammen og da ERP i dag er individuelle, tænker vi at lave erfaringsudveksling ud fra jeres konkrete spørgsmål.

Så tag evt. din pc med og lad os løse det i fællesskab.

Der kan maksimum deltage 15 personer. Hvis interessen skulle vise et behov for yderligere et arrangement, vil vi forsøge at arrangere et sådant. FFB Nords medlemmer prioriteres først, hvorefter der ses på interessen fra andre regioner. De lokale bestyrelser og aktivitetsudvalget vil blive orienteret. Der vil blive etableret venteliste, hvis man ønsker at få chancen ved et eventuel afbud.

 

Pris:                                              0,00 kr. for FFB medlemmer – Udeblivelsesgebyr på 410 kr. til dækning af nogle arrangement omkostninger.

Sted:                                             Aalborg Kultur- og Kongrescenter

Tid:                                               12 januar 2018 kl. 9:00-16:00

Tilmeldingsfrist:                        20. december 2017 –(angiv eventuel ønske om at komme på venteliste samt hvis I tager en MAC med (speciel opkobling skal bestilles))

 

Dagsorden

Kl. 09:00-09:30                           Velkomst med kaffe og et rundstykke

Kl. 09:30– 12:00                         Uniconta kom godt i gang med fif og faldgruber ved opstart

Kl. 12:00-12:30                           Frokost med sandwich og 1 kildevand

 

Kl. 12:30-16:00                           Rapportering, Layouts og erfaringsudveksling

Pauser ligges ind efter behov. Under hele mødet vil der være frisk frugt og grønt samt isvand.  Eftermiddagskaffe servers fra buffet.

 

Mange hilsner og på gensyn fra Region Nord

 

Bookings

Tilmelding er er kun mulig efter LOGIN