Nord – Persondataforordningen i praksis
Syd – Den nye spiller på holdet
12-12-2017
EKSTRA – Syd – Skat og moms kursus
10-01-2018

Nord – Persondataforordningen i praksis

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
- 31-01-2018
9:00 - 13:00

Lokation
Hotel Aalborg (Sømandshjemmet)


Persondataforordningen i praksis

– Suppleret med de væsentligste ændringer inden for hvidvaskningsloven juni 2017

 

Regnskabsfabrikanten v/ Allan Bernhard kommer og giver hans bud på, hvordan man i praksis kan håndtere de nye bestemmelser (og gamle) i persondataloven, der træder i kraft maj 2018. Der vil blive taget udgangspunkt i erhvervet som freelance bogholder.

Afslutningsvis kommer han ind på de nyheder i hvidvaskningsloven, som trådte i kraft juni 2017 (risikovurdering af egen virksomhed bliver anvendt til hvidvaskning /terrorfinansiering samt skatteunddragelse er kommet ind specifik som hvidvaskning)

 

Program kl. 9-13

09.00                 Kaffe, Velkomst og præsentation af Regnskabsfabrikanten

Morgenmad fra morgenbuffet i restaurant – der dækkes op  i mødelokale, så maden kan tages med ind.

9:15                   Persondataforordning i praksis – målrettet bogholdere

                           Gennemgang af hovedbegreber samt et forslag til den praktiske håndtering i bogholdervirksomheder.

 

11:45                 Update i hvidvaskningsloven – kravene til bogholdere

                          Gennemgang af nyheder i hvidvaskloven juni 2017, som er relevante for bogholdere. Mulighed for at få kladde til procedurebeskrivelse mv. til din bogholdervirksomhed1

12.45                 Sandwich med isvand

Pauser vil blive afholdt efter behov. Der vil være kaffe/the o g isvand til rådighed under hele arrangementet

 

Pris:                                    0,00 kr. for FFB medlemmer – Udeblivelsesgebyr på 350 kr. til dækning af nogle arrangement omkostninger.

Sted:                                  Hotel Aalborg (Sømandshjemmet) Østerbro 27, 9000 Aalborg
Fri parkering til hotellets gæster – skal blot oplyse nummerplade i reception ved ankomst.

 

Tid:                                                 31. januar 2018 kl. 9:00-13:00

Tilmeldingsfrist:                         19. december 2017

 

Region Nord

 

Bookings

Du skal logge ind eller registrere dig for at oprette en tilmelding.